Geworteld in de natuur
Ik ben opgegroeid op het platteland en heb een diepgewortelde liefde voor de natuur. Zelfs als kind zorgde het voor veel heerlijke afleidingen en ik bracht uren door in mijn tuin om de mooiste bloemen te plukken om te persen of om de meest geurige bloemblaadjes te verzamelen voor mijn zelfgemaakte parfum. Deze fascinatie is mij als kunstenaar bijgebleven, waar ik vanuit het rustige heiligdom van mijn studio in Somerset probeer de schoonheid van de natuur vast te leggen en aandacht te besteden aan de details, om een gevoel van beweging en leven te creëren.

De aard van de dingen
Ik geloof dat de natuur het perfecte tegengif is tegen alledaagse stress en spanningen. Het bevordert een zachte focus en stelt onze geest in staat om te dwalen, te rusten en te herstellen. Slechts een glimp van een voorbij fladderende vlinder of de geur van een Engelse roos kan alles zijn wat nodig is om onze stemming en ons gevoel van welzijn te verbeteren. Daarom heb ik een verzameling mooie dingen gemaakt die je uitnodigen om te ontsnappen aan de drukte en je dichter bij de natuur te voelen - voor even.

Momenten in de natuur
De kern van elke collectie is een handgemaakte collage. Met behulp van vormen gesneden uit origamipapier en inkttekeningen, roept elk origineel kunstwerk een stemming of moment op en is het de bron van inspiratie voor alles, van onze luxe notitiekaarten tot onze bekroonde welzijnscollectie.
We werken nauw samen met een natuurlijke parfumeur om onze op maat gemaakte geuren te creëren. Een kunstvorm op zich, hij selecteert en mengt vakkundig de beste essentiële oliën en creëert prachtige geuren die ons opnieuw verbinden met de natuur en onszelf.