Veel gestelde vragen bij betaalmethoden


Is betalen op uw website veilig?

Absoluut! Onze Payment Service Provider Ingenico is een van de toonaangevendste betalingsdienstaanbieders die een 100% veilige betaalomgeving biedt. Onze service voldoet aan de beveiligingseisen van Visa en MasterCard in overeenstemming met de PCI DSS-norm (Payment Card Industry Data Security Standard) en de PCI Point-to-Point Encryptie (P2PE) -standaard voor beveiligde POS- en mPOS-oplossingen. Beide PCI-certificaten zijn bewijs van de technische en organisatorische beveiliging. Creditcards en bankoverschrijving aangeboden via Ingenico


Ik heb me bedacht en ik wil mijn bestelling annuleren.

Onze logistieke afdeling werkt heel snel, maar als uw bestelling nog niet is verzonden, doen we alles in onze mogelijkheden om uw bestelling te annuleren. Neem contact op met onze klantenservice en wij zullen u graag helpen.

Ik heb problemen met het betalen met mijn creditcard.

Er kunnen mogelijk veel redenen zijn waarom u geen betaling kunt doen met uw creditcard op onze website. Neem contact op met uw bank, omdat zij u alle details van de afgewezen transactie kunnen verstrekken en u helpen om een succesvolle transactie te doen.

Ik wil graag een factuur hebben.

Geen enkel probleem. Omwille van het milieu sturen wij geen facturen mee met bestellingen, maar u kunt uw factuur downloaden via documenten op 'mijn account'

Mijn creditcardbetaling is geaccepteerd, maar mijn bestelling niet.

Ingenico werkt met geautomatiseerde software voor fraudeherkenning. Uw bestelling is waarschijnlijk door deze software gemarkeerd als mogelijke fraude. Als u uw eigen creditcard gebruikt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij u kunnen helpen.

Hoe krijg ik mijn terugbetaling?

Retours worden altijd terugbetaald aan de oorspronkelijke betaalmethode. Dit betekent dat wanneer u met een creditcard betaald heeft, terugbetaald wordt op dezelfde creditcard. U vindt hier meer informatie over 'verzenden en retourneren'.

Betalen via creditcard

Betalen via creditcard is een van de meest eenvoudige en meest gebruikte vorm van betaling. Hiermee betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw eigen bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via creditcard worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.


Vooruit betalen per bankoverschrijving

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw aankoop. Tot we uw betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.


IBAN: BE84 3632 0207 2359

BIC: BBRUBEBB