Geschiedenis

Meer dan 26 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van handgemaakte kaarsen. Stoneglow is de natuurlijke keuze geworden voor hoogwaardige huisgeuren. Stoneglow is volledig gebaseerd op huisgeuren, geleverd door geurkaarsen en rietverspreiders.

Stoneglow's  team

Team van kaarsenmakers zijn speciaal opgeleide en zeer bekwame vakmensen. Toegewijd en enthousiast, elk lid is een expert in zijn vak met jarenlange ervaring. Ze delen allemaal onze liefde voor geurkaarsen.

Normen

Compromisloze normen betekenen dat Stoneglow's producten die u koopt van de hoogste kwaliteit zijn. Elke kaars is met de hand afgewerkt, waardoor de perfecte geurervaring voor thuis ontstaat. Ze worden grondig gecontroleerd door onze kaarsenmakers en vervolgens opnieuw gecontroleerd door ons kwaliteitscontroleteam, voordat ze naar u worden verzonden.

Materialen

Stoneglow is er trots op altijd de beste materialen kopen. Hun parfumeurs mengen deze materialen tot onderscheidende en originele geuren. Ze telen en oogsten zelf in de UK enkele van de botanische producten die je in Nature Gift- en Botanical-collecties zal terugvinden.

De natuurlijke wax die Stoneglow gebruikt is een eigen geheime 'blend'. Zijn schone, gelijkmatige verbranding en uitstekende geurworp onderscheidt zich van de concurrentie.

Het ambacht van het vervaardigen van geurkaarsen 

Alle Stoneglow geurkaarsen worden hier in de UK vervaardigd, in hun eigen pand. De manier waarop ze zijn gemaakt, net als de kaarsen zelf, is een verfrissende en ontspannende verandering van de gehaaste, onpersoonlijke en geautomatiseerde moderne wereld.

De geur en het kaarsvet worden zorgvuldig met de hand gemengd en met de hand gegoten. Elke geurkaars wordt individueel gecontroleerd voordat ze zorgvuldig worden ingepakt in onze designverpakking.

Alle geurkaarsen zijn in eigen huis ontworpen. Ze worden zeer zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat de kaarsen gelijkmatig branden, met een lange brandtijd en een gelijkmatige geurafgifte. Stoneglow's kwaliteitswas brandt schoon en rookvrij.

" We denken goed na over de geur en over de emotionele reactie die het zal oproepen. We besteden veel zorg en veel tijd aan het creëren en testen van de geuren.

  Geurkaarsenzetten de stemming in. We willen vaak de sfeer bepalen voor de kamer waarin we ons op een bepaald moment bevinden. Dat kan kalm en vredig zijn voor een ontspannend bad in bad, zacht en warm voor een rustige nacht in, of opgewekt en levendig voor een feestje. Geurkaarsen helpen u bij het bepalen van de sfeer en sfeer van elke kamer voor elke gelegenheid. het zachte flikkeren van licht van een verlichte lont kan nog meer karakter toevoegen.

Het kiezen van een geurkaars om het gevoel op te wekken dat je wilt, is een heel persoonlijke keuze. Het is net zo individueel als het kiezen van een geur of parfum. Daarom bieden we een breed scala aan rijke, natuurlijke geuren in onze kaarsen.

Geurkaarsen zijn de snelste manier om de uitstraling van uw huis te verbeteren en de meest betaalbare manier om dat luxe gevoel toe te voegen.

Je neus weet het!

Onze neus vertelt ons veel over de plek waar we ons bevinden. Is het warm en uitnodigend, of koud en vochtig? Is het levendig, of muf en stug? Is het levendig of begint het ouder te worden?

We zijn ons er misschien niet van bewust, maar onze neus helpt ons de hele tijd te beslissen of we de plek waar we ons bevinden leuk vinden.

Het herkennen van bepaalde geuren kan je ook terugvoeren naar plaatsen, van oude herinneringen en een gevoel van euforie creëren.

Daarom zorgen slimme en slimme gastheren ervoor dat hun gasten worden verwelkomd met de juiste geur. Geurkaarsen zijn de beste manier om dit te doen. De juiste geur voor de gelegenheid, die de ruimte subtiel vult zo lang als nodig is."  Curtis Simmons, International Account Manager STONEGLOW